Beylikdüzü Halı Yıkama

Beylikdüzü Halı Yıkama

Halı yıkama firmamızın iletişim bilgileri ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 154 76 48

Beylikdüzü halı yıkama fabrikası Beylikdüzü semtinde halı yıkama hizmeti sunmaktadır. Müşteri memnuniyetine önem veren ve bunu sağlamak için titizlikle hizmetini sürdüren firmamız beylikdüzü halı yıkama denildiğinde öncü firmalardan biri haline gelmiştir. Yaygın servis ağımız ve uzman personellerimiz ile birlikte halılarınızı en kısa süre içerisinde temizleyip teslimatını yapıyoruz. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz halılarınızın pırıl pırıl olmasını sağlamak ve bunu olabildiğince hızlı bir şekilde yerine getirebilmek. Çünkü zamanın sizin içinde önemli olduğunun bilincindeyiz. Teslimat aşamasını müsait olduğunuz gün ve saatler içerisinde sizi arayıp onay aldıktan sonra gerçekleştiriyoruz.

Firmamızda tercih ettiğimiz makineler piyasada mevcut olan en kaliteli ürünlerdir. Firmamızın hizmeti sadece halı temizliği ile sınırlı değil. Bunun dışında koltuk yıkama, stor perde yıkama, yatak yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama gibi hizmetleri de mevcuttur. Bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Beylikdüzü Halı Yıkama Tesisimizde Halılar Nasıl Yıkanıyor?

Beylikdüzü Halı Yıkama

Beylikdüzü halı yıkama tesisimize gelen halılar tozdan arındırılmak üzere toz alma makinesinden geçirilir. Bunu yapmamızın sebebi halılardaki tozların yıkama aşamasında halınıza yapışmasını engellemektir.

Sonra ki aşamamız otomatik halı yıkama makinesi ile halınızı yıkama aşamasıdır. Halınızın tüm yüzeyi makinemiz sayesinde temizlenmiş olur. Gerektiğinde lekeler içinde bu aşamada leke çıkarma uygulaması yapılır.

Yıkama işlemi tamamlandıktan sonra, halıdaki suyun %95’ini sıkabilecek kapasitede olan halı sıkma makinesinden geçirilir ve tamamen kurumasını sağlamak içinde halı askılarına asılmaktadır.

Halılar kuruduktan sonra havların temizlenmesi için hav alma makinesinden geçirilir. Son olarak paketleme yapıldıktan sonra teslimat işlemleri başlamaktadır.

Halıları Sık Sık Yıkatmak Gerekir mi?

Halılar evimizde en çok kullanılan eşyalarımızdan biridir. Bu nedenle yaşamımızla iç içe olan halılar kısa sürede kirlenebilir. Sağlık ve hijyen olarak düşündüğümüz zaman halılar bazen kirli görünmese bile halıda bakteriler ve mikroplar oluşabilir. Kullanım sıklığına bağlı olarak yıla 2-3 kez doğru yöntemlerle yıkanması gerekmektedir. Evde çocuk olması durumunda bu sayı daha da artabilir. Bizler beylikdüzü en iyi halı yıkama firması olarak halı temizliğini garantili şekilde yerine getirmekteyiz.

Hangi Tür Halıların Temizliğinde Uzmanız?

Beylikdüzü garantili halı yıkama firmamız, makine halısı, deri, step, yün, shaggy, nepal, ipek, el dokuma, özel tasarım başta olmak üzere her türlü halı temizliğinde hizmet vermektedir. Tüm halı türlerinin temizliğinin nasıl yapılması gerektiğini bilen tecrübeli personellere sahibiz. Beylikdüzü halı yıkama denildiğinde akla gelen firmaların arasındayız. Sizlerde halınızı emin ellere bırakarak temizlenmesini istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 026 47 36

Instagram Adresimiz: https://www.instagram.com/viva_hali_yikama

Diğer Hizmetlerimiz: Beylikdüzü Koltuk YıkamaBeylikdüzü Stor Perde YıkamaBeylikdüzü Yorgan ve Battaniye Yıkama

Anahtar kelimeler: beylikdüzü halı yıkama, halı yıkama beylikdüzü, beylikduzu hali yikama, hali yikama beylikduzu