Büyükçekmece Koltuk Yıkama

Büyükçekmece Koltuk Yıkama

Koltuk yıkama firmamızın iletişim bilgileri ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 154 76 48

Büyükçekmece koltuk yıkama olarak hizmet bölgelerimizden biri olan büyükçekmece semtine koltuk yıkama hizmeti vermekteyiz. Koltuk yıkama hizmetimiz yerinde 4 aşama ile gerçekleşir. Bu aşamalarda profesyonel makineler ve kaliteli ürünler tercih edilir. Hizmetimiz garantilidir ve müşteri memnuniyeti bizim için önemlidir. Vakum gücü yüksek makinemiz sayesinde koltuklarınız yıkandıktan sonra gün içerisinde tekrar kullanıma hazır hale gelmektedir. Yıllar içerisinde edindiğimiz deneyim ve tecrübemiz ile sizlere koltuk yıkama hizmetini en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Bunun için bizi arayıp randevu talebi oluşturmanız yeterlidir.

Hangi Tür Koltukları Yıkıyoruz?

Her türlü koltuğun temizliğini sağlamaktayız. Genelde temizlediğimiz koltuklar; chester, avangart, nubuk, deri, kadife ve araç koltukları. Bunların dışında başka koltuklarınız varsa temizliğini yaparız. Bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Büyükçekmece Koltuk Yıkama Leke Çıkarma Garantisi

Koltuktaki lekelerin çıkması tamamen koltuk kumaşı, leke türü ve daha önceden müdahale edilmemesi ile alakalıdır. Lekelerin bir çoğu çıkmaktadır ancak çıkması imkansız veya çıksa bile koltuğa zarar verebilecek lekeler de vardır. Hassas kumaşlı koltuklarda yapacağımız müdahaleler maalesef sınırlı kalabilir. Bu nedenle koltuğunuzda çok sık leke bulaşıyorsa kullanışlı koltukları kullanmanızı öneririz. Leke çıkarma konusunda totale baktığımız zaman lekelerin %95 ini çıkarıyoruz.

Koltuk Yıkama Aşamaları

  1. Kuru Vakumlama Aşaması
  2. Islatma Aşaması
  3. Fırçalama Aşaması
  4. Vakumlama Aşaması

İletişim Bilgilerimiz ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 026 47 36

Instagram Hesabımız: viva_hali_yikama

Anasayfaya Dönmek İçin: Anasayfa

Anahtar kelimeler: büyükçekmece koltuk yıkama, koltuk yıkama büyükçekmece, buyukcekmece koltuk yikama, koltuk yikama buyukcekmece