Bahçeşehir Koltuk Yıkama

Bahçeşehir Koltuk Yıkama

Koltuk yıkama firmamızın iletişim bilgileri ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 154 76 48

Bahçeşehir koltuk yıkama firmamızın hizmet bölgesinin içerisinde yer alan bahçeşehir mahallesinde koltuk yıkama hizmeti veriyoruz. Viva koltuk yıkama olarak koltuk yıkama alanında uzman ve güvenilir bir firmayız. Müşterilerimize %100 garantili hizmet sunarak kalıcı ve etkili temizlik çözümlerimizi en iyi şekilde sunmaktayız. Koltuk yıkamada kullandığımız modern makineler ile birlikte bu hizmeti avantajlı hale getiriyoruz. Hizmetimiz sonrasında koltuklarınız tertemiz olur ve uzun süre kalıcılığını korur.

Bahçeşehir Koltuk Yıkama Leke Çıkarma Garantisi

Bizden almış olduğunuz koltuk yıkama hizmetiyle koltuklarınızdan zararlı mikroorganizmalar arındırılır. Çıkarabildiğimiz lekeler koltuk kumaşıyla ve leke türüyle alakalı olduğundan dolayı bu konu hakkında size net cevap verebilmek için bizimle iletişime geçiniz. Yılların vermiş olduğu deneyimle bir çok lekeyi çıkarmayı başardık.

Bahçeşehir’de Hangi Tür Koltukları Yıkıyoruz?

Firmamız koltuk yıkama hizmetiyle her türlü koltuğa farklı işlemler uygulayabilir. Kumaşları farklı olan koltukların temizliği de farklı yapılabilir. Uygulaması, deterjanlarında değişiklikler meydana gelebilir. Bu yüzden bir bahçeşehir koltuk yıkama olarak her türlü koltuğun temizliğinde farklı işlemler uyguluyoruz. Yani firmamız koltuk türü fark etmeksizin bütün koltuklarınızın temizliğini yapmaktadır.

Koltuk Yıkama Hangi Aşamalardan Oluşuyor?

  1. Toz varsa Kuru Vakumlama Aşaması
  2. Islatma Aşaması
  3. Fırçalama Aşaması
  4. Vakumlama Aşaması

İletişim Bilgilerimiz ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 026 47 36

Instagram Hesabımız: viva_hali_yikama

Anasayfaya Dönmek İçin: Anasayfa

Anahtar kelimeler: bahçeşehir koltuk yıkama, koltuk yıkama bahçeşehir, koltuk yikama bahcesehir, bahcesehir koltuk yikama