Avcılar Koltuk Yıkama

Avcılar Koltuk Yıkama

Koltuk yıkama firmamızın iletişim bilgileri ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 154 76 48

Avcılar koltuk yıkama fabrikası olarak avcılar semtinde profesyonel koltuk yıkama hizmeti vermekteyiz. Müşteri memnuniyetine önem vererek titiz bir şekilde koltuk yıkama hizmetini yerine getiriyoruz. Personellerimiz evinize veya ofisinize gelerek yerinde koltuk yıkama hizmetini en iyi şekilde sunmaktadır. Son teknoloji makinemiz ve antibakteriyel şampuanları tercih ediyoruz. Yıkama sonrasında tertemiz koltuklara kavuşacaksınız ve hizmetimiz garantilidir. Hizmetlerimizden faydalanmak için bizimle iletişime geçerek randevu talebi oluşturabilirsiniz.

Avcılar Koltuk Yıkama Leke Çıkarma Garantisi

Koltuktaki lekelerin çıkması tamamen koltuğun kumaş yapısına, leke türüne ve en önemlisi daha önceden lekeye müdahale edilmemesi ile alakalıdır. Koltuktaki lekeye yapmış olduğunuz silme işlemi işimizi zorlaştırabilir. Bu nedenle müdahale etmenizi önermiyoruz. Diğer önemli konu ise koltuğun kumaş yapısı müdahale yapacağımız işlemler için hassas değilse lekelerin bir çoğu çıkmaktadır. Daha detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.

Avcılarda Hangi Tür Koltukları Yıkıyoruz?

Bizler koltuk yıkama alanında profesyonel hizmet sunan firmalardan biriyiz. Her türlü koltuğun temizliğini yapmaktayız. Kadife, Chester, Avangart, Deri, Nubuk vb. Evinizde veya iş yerinizde bütün koltuk temizliğini yapmaktayız.

Koltuk Yıkama Hangi Aşamalardan Oluşuyor?

  • Toz varsa Kuru Vakumlama Aşaması
  • Islatma Aşaması
  • Fırçalama Aşaması
  • Vakumlama Aşaması

İletişim Bilgilerimiz ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 026 47 36

Instagram Hesabımız: viva_hali_yikama

Anasayfaya Dönmek İçin: Anasayfa

Anahtar kelimeler: avcılar koltuk yıkama, avcilar koltuk yikama, koltuk yıkama avcılar, koltuk yikama avcilar