Esenyurt Halı Yıkama

Esenyurt Halı Yıkama

Halı yıkama firmamızın iletişim bilgileri ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 154 76 48

Esenyurt halı yıkama fabrikası olarak Esenyurt semtinde halı yıkama hizmeti vermekteyiz. Yaygın servis ağımızla halılarınızı en hızlı ve kesintisiz şekilde temizliyoruz. Halı temizliği konusunda kalite ve müşteri memnuniyeti ile öne çıkan firmamız bölgenin en iyi firmalarından biri haline gelmiştir. Firmamızda profesyonel ekip ve ekipmanlarla her türlü halı temizliği titizlikle yapılır. Halılarınızın türüne göre farklı işlemler uygulayan firmamız kaliteli şampuanlarla maksimum temizliği elde eder. Firmamız halı dışında koltuk, yatak, stor perde, yorgan ve battaniye yıkama hizmetleri de vermektedir.

Esenyurt Halı Yıkama Fabrikamızda Halılar Nasıl Yıkanıyor?

Esenyurt Halı Yıkama

Esenyurt halı yıkama fabrikamıza gelen halılar ilk olarak toz alma makinesinden geçirilir. Daha sonra halılar temizlenmek üzere otomatik makinemizde profesyonel olarak yıkanır.

Bütün kir ve lekeler temizleninceye kadar yıkanan halılar hemen ardından halı sıkma makinesinde sıkılarak %95 oranında kurutulması sağlanır.

Geriye kalan %5 oranında nemli kalan halılar tamamen kurutulmak üzere, halı askılarına asılır.

Halı askılarında kurutulan halıların havı temizlenmesi için hav alma makinesine alınır. Bütün işlemler bittikten sonra pırıl pırıl olan halılar tekrar toz ve kir kapmaması için paketlenerek teslimat sırasına alınır.

Halıları Sık Sık Yıkatmak Gerekir mi ?

Esenyurt en iyi halı yıkama firması olarak halıların yaşam alanımızın değerli eşyalarından biri olup ve aynı zamanda en çok kullandığımız eşyalarımızdan biri olduğunun farkındayız. Bu nedenle çabuk kirlendiği ve hızla bakteri oluşturduğu için sık sık yıkatılmasını öneriyoruz. Burada dikkat edilmesi gereken detay kirli olmasının yanı sıra sağlığa verilen zarar dikkat çekmektedir. Özellikle evde küçük çocuk olması durumunda çocuklar bakterilerden daha çabuk etkilenmektedir. Halıları kullanım sıklığına bağlı olarak yılda 2-3 defa yıkanması gerekir. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli husus halının yıkanması değil nasıl yıkandığı önemlidir. Bizler esenyurt halı yıkama fabrikası olarak sizlerden gelen talepler doğrultusunda her türlü halılarınızı titizlikle temizliyoruz.

Esenyurt Halı Yıkama Hangi Tür Halıların Temizliğinde Uzman?

Esenyurt garantili halı yıkama firması uzun yıllardan beri gelen bilgi ve birikimle her türlü halı çeşidini temizlemektedir. Firmamız hizmet bölgesinde bu işi profesyonel anlamda yapan öncü firmalardan biri olup çok sayıda tavsiye alan ve en çok tercih edilen halı yıkama firması olmuştur. Makine halısı, deri halı, el dokuma halısı, shaggy halısı, nepal halısı, step halısı, ipek halısı, simli halı, jel halı ve özel tasarım halı gibi bir çok halı çeşidini uzman personellerimiz en iyi şekilde temizlemektedir. Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0212 620 66 74

Cep: 0530 026 47 36

Diğer Hizmetlerimiz: Esenyurt Koltuk YıkamaEsenyurt Stor Perde YıkamaEsenyurt Yorgan ve Battaniye Yıkama

Instagram Adresimiz: https://www.instagram.com/viva_hali_yikama

Anahtar kelimeler: esenyurt halı yıkama, esenyurt hali yikama, halı yıkama esenyurt, hali yikama esenyurt