Çorlu Halı Yıkama

Çorlu Halı Yıkama

Halı yıkama firmamızın iletişim bilgileri ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0282 686 31 80

Cep: 0530 031 75 36

Çorlu halı yıkama olarak hizmet bölgelerimizde en iyi halı yıkama hizmeti veriyoruz. Firmamız Çorlu’da Viva Halı Yıkama adıyla halı temizleme konusunda uzman ekipten oluşmaktadır. Siz değerli müşterilerimizin halılarının temizliğini memnuniyeti odaklı olacak şekilde yerine getiriyoruz. Firmamız yaygın servis ağına sahip olarak, zamanınızın önemi açısından halınızı bir an önce yıkayıp teslimatını da müsait olduğunuz gün ve saatler içerisinde yapmaktadır. Firmamızda tercih ettiğimiz makineler yüksek teknolojili ürünlerdir. Yıkama sonrası halılarınız pırıl pırıl olmaktadır. Tüm halı türlerinin temizliği konusunda deneyimli personellere sahibiniz. Bununla birlikte Çorlu’da her geçen gün hızla büyüyen halı yıkama firması yolunda ilerliyoruz. Firmamız sadece halı yıkama hizmeti sunmuyor. Halı yıkama dışında, koltuk, stor perde, yatak, yorgan ve battaniye gibi ürünlerinizi de temizliyoruz. İletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Çorlu Halı Yıkama Tesisimizde Halılar Nasıl Yıkanıyor?

Çorlu Halı Yıkama

Çorlu halı yıkama tesisimize gelen halılar yıkama aşamasına alınmadan önce tozdan arındırılması gerekir. Bu nedenle ilk olarak halınızı toz alma makinemizden geçiriyoruz ve hemen ardından otomatik halı yıkama makinemizde bütün yüzeyleri yıkanıp aynı zamanda durulanır.

Halılar yıkandıktan sonra, sıkma makinesine alınarak suyunun sıkılması sağlanır. Makinemiz %95 oranında halınızın suyunu sıkmaktadır.

Daha sonra halınızın tamamen kuruması için halı askısına asıyoruz. Tamamen kuruduktan hav alma makinesinden geçirilir ve hemen ardından paketlemeye alındıktan sonra da teslimat işlemleri başlar.

Halıları Sık Sık Yıkatmak Gerekir mi?

Çorlu en iyi halı yıkama firması olarak herşeyden önce sizin sağlığınızı önemseriz. Sağlık ve hijyen açısından düşündüğümüz zaman halılar evde en çok kullandığımız eşyalardan biri olduğu için sık sık temizletilmesi gerekir. Halı temizliğinde tüm uygulamalar doğru yapılmalıdır ve yanlış şampuan seçimi asla yapılmamalıdır. Çünkü yanlış şampuan seçimleri halınızın dokusuna zarar verebilir. Halı temizliği yapacak firma masraftan kaçınmamalı ve kaliteli ürünler tercih etmelidir. Halı Temizliği yılda 2-3 kez yapılmalıdır fakat evde çocuk olması durumunda bu sayı biraz daha artabilir. Unutmayın ki halınız temiz görünse bile aslında uzun süre yıkanmadan kullanmanız durumunda halıda hızla bakteri oluştuğu için sağlığınızı etkileyebilir.

Çorlu Halı Yıkama Hangi Tür Halıların Temizliğinde Uzman?

Çorlu garantili halı yıkama firması her türlü halının temizliği konusunda iddialı ve uzman personellerden oluşan ekibe sahiptir. Her türlü halının temizliğine hakimiz ve çeşit fark etmeksizin profesyonel hizmet sunuyoruz. Bize geri bildirimde bulunmanızı ve tavsiyelerinizi daima önemsiyoruz ve bunun için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Firmamıza gelen halılar ilk etapta türlerine göre ayrıldıktan sonra halı türlerine göre farklı yıkama teknikleri ile uygulamalara başlanır. Viva halı yıkama firması olarak bizler; makine halısı, jel halı, shaggy halı, yün, step, ipek, el dokuma, simli, özel tasarım halılar ve aklınıza gelebilecek her türlü halınızın temizliğinde uzman ve bilgiliyiz. Bizimle iletişime geçerek çorlu halı yıkama fiyatları hakkında da bilgi alabilirsiniz.

İletişim Bilgilerimiz ( Numaraların üzerine tıklayıp arayabilirsiniz. )

Sabit: 0282 686 31 80

Cep: 0530 031 75 36

Diğer Hizmetlerimiz: Çorlu Koltuk YıkamaÇorlu Stor Perde YıkamaÇorlu Yorgan ve Battaniye Yıkama

Instagram Adresimiz: https://www.instagram.com/viva_hali_yikama

Anahtar kelime: çorlu halı yıkama, halı yıkama çorlu, corlu hali yikama, hali yikama corlu